Regnskapsfører Oslo

Økonomifunskjonen er viktig i en bedrift, men det er ikke ditt ekspertområde. Det er her vi kommer inn. Som regnskapsfører er det vår oppgave å sørge for at du som kunde kan konsentrere deg om det du er god på, mens vi tar regnskapet!

Våre kunder arbeider i et samfunn i konstant bevegelse, og tiden er knapp. Vår oppgave er å legge til rette for en enklere hverdag for dere som er kunder av oss.

Er du av behov for en regnskapsfører i Oslo og Stor-Oslo, kan Flexi tilby dere hjelp innenfor:

Bilde av Oslo fra luften - Regnskapsfører Oslo - Flexi AS

Økonomisk rådgivning

Flexi AS tilbyr deg som kunde økonomisk rådgivning. Vi ønsker å ha et nært samarbeid med god kommunikasjon, derfor legger vi vekt på å være en samtalepartner og problemløser innen økonomiske og administrative spørsmål.

Som autorisert regnskapsfører / regnskapsfører for hele Stor-Oslo, kan vi tilby dere hjelp innenfor:

Rapportering

Da rapporter er viktige for å følge med på et selskaps økonomiske situasjon, gjør vi vårt beste for at våre rapporter er enkle å lese. Derfor kan de også tilpasse deres behov.

Vi bistår med regnskapsmessig analyse, hvis du som kunde har behov for hjelp til å forstå tallene bedre.

Rapportene må følges opp mot budsjettet, slik at man til enhver tid har kontroll på den økonomiske stillingen til selskapet. Om budsjettet ikke er optimalt, kan vi hjelpe til med å sette opp disse i samarbeid med dere.

Bilde av stortinget Oslo - Regnskapsfører Oslo - Regnskapsbyrå Oslo - Regnskapskontor Oslo - Flexi AS
Bilde av Vigelandsparken i Oslo - Regnskapsfører Oslo - Autorisert Regnskapsfører Oslo - Flexi AS

Lønn

En trygg autorisert regnskapsfører. Komplisert regelverk og korte tidsfrister gjør at mange velger å overlate dette til en autorisert regnskapsfører. Det bestreber vi oss på å være.

Vi tilbyr dere hjelp innenfor:

Fakturerering

Mange velger å la oss stå for faktureringen. Vi utfører hele prosessen for dere, skriver ut og postlegger, eller sender elektronisk. La oss følge opp betalinger for dere, og holde dere løpende oppdatert på innbetalinger.
 
Selvsagt kan du som kunde stå for fakturering selv. Det er deres behov som kunde som bestemmer, og vi følger alltid dette prinsippet.
Bilde av Barcode - Regnskapsfører Oslo - Flexi AS

Årsoppgjør

Vi holder bedriften løpende informert om endringer i lover og regler innen regnskapsføring, mens dere kan slappe av og vite at årsoppgjøret er i gode hender.

Komplett forretningsløsning

Flexi bruker Microsoft Dynamics NAV (tidligere Navision) som regnskapssystem og vi har egne og helt unike moduler tilpasset vår drift. Dette gjør vårt arbeid enklere og tryggere, men først og fremst gjør vår løsning det mulig for våre kunder å jobbe raskere og mer effektivt.

Våre unike moduler av Navision har vi utviklet i samarbeid med Excelar, og vi jobber konstant med produktutvikling og forbedring av eksisterende moduler. Vi jobber i webbaserte løsninger der Flexi kan tilby våre kunder helt nye og unike løsninger tilpasset fremtiden. Vi har lang og bred erfaring i bruk av systemet. 

Med Microsoft Dynamics NAV og våre unike moduler er vi til enhver tid rustet for å tilpasse oss våre kunders hverdag.

Bilde av Ullevaal Stadion Oslo - Regnskapsfører Oslo - Flexi AS

Vi tilpasser oss hver enkelt av våre kunders ønsker og behov.