Regnskapsfører Bergen og omegn

Vi ønsker å tilby vår kunnskap for at våre kunder skal kunne ha fokus på sine kjerneområder og vite at økonomifunksjonen blir godt ivaretatt.

Vi vet at våre kunder arbeider i et samfunn i konstant bevegelse. Derfor legger vi stor vekt på å hjelpe med å gjøre hverdagen lettere for dere.

Vi kan tilby dere hjelp innenfor:

Bilde av Bergen by tatt fra luften - Autorisert regnskapsfører Bergen - Flexi AS

Økonomisk rådgivning

Økonomisk rådgivning får du som kunde i Flexi AS. Vi ønsker å ha et nært samarbeid med god kommunikasjon, derfor legger vi vekt på å være en samtalepartner og problemløser innen økonomiske og administrative spørsmål.
Autorisert Regnskapsfører / regnskapsfører for hele Bergen og omegn. Vi kan tilby dere hjelp innenfor:

Rapportering

Da rapporter er viktige for å følge med på et selskaps økonomiske situasjon gjør vi vårt beste for at våre rapporter er enkle å lese. Derfor kan de også tilpasse deres behov.

Vi kan også bistå med regnskapsmessig analyse, hvis man har behov for hjelp til å forstå tallene bedre.

Vi sørger for å følge rapportene opp mot budsjettet, slik at man til hver tid har kontroll på den økonomiske stillingen til selskapet. Om budsjettet ikke er optimalt, kan vi hjelpe til med å sette opp disse i samarbeid med dere.

Bilde av Fløibanen i Bergen - Autorisert Regnskapsfører Bergen - Flexi AS
Bilde av gammel bebyggelse og hus i Bergen by - Flexi AS - Autorisert Regnskapsfører Bergen

Lønn

En trygg autorisert regnskapsfører. Komplisert regelverk og korte tidsfrister gjør at mange velger å overlate dette til en autorisert regnskapsfører. Det bestreber vi oss på å være.

Vi kan tilby dere hjelp innenfor:

Fakturerering

Mange velger å la oss stå for faktureringen. Vi kan gjøre hele prosessen, fra å skrive ut og postlegge, eller sende elektronisk. Vi kan følge opp betalinger for dere og holde dere løpende oppdatert på innbetalinger. Selvsagt kan du som kunde stå for fakturering selv – for oss er det opp til deres behov.
Torget i Bergen by - Regnskapsfører Bergen - Flexi AS
Bilde av Brann Stadion - Regnskapsfører Bergen - Flexi AS

Årsoppgjør

Vi vil holde bedriften løpende informert om endringer i lover og regler innen regnskapsføring, mens Dere kan slappe av og vite at årsoppgjøret er i gode hender.

Komplett forretningsløsning

Flexi bruker Microsoft Dynamics NAV (tidligere Navision) som regnskapssystem og vi har egne og helt unike moduler tilpasset vår drift. Dette gjør vårt arbeid enklere og tryggere, men først og fremst gjør vår løsning det mulig for våre kunder å jobbe raskere og mer effektivt. Våre unike moduler av Navision har vi utviklet i samarbeid med Excelar, og vi jobber konstant med produktutvikling og forbedring av eksisterende moduler. Vi jobber i webbaserte løsninger der Flexi kan tilby våre kunder helt nye og unike løsninger tilpasset fremtiden. Vi har lang og bred erfaring i bruk av systemet. 

Med Microsoft Dynamics NAV og våre unike moduler er vi til enhver tid rustet for å tilpasse oss våre kunders hverdag.

Flexi AS – Din trygge autoriserte regnskapsfører Bergen og omegn.

Bilde av bygninger - Strandsiden Bergen - Regnskapsfører Bergen - Flexi AS

Vi tilpasser oss hver enkelt av våre kunders ønsker og behov.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer